מעכשיו Moldex3D זמינה על מסך הבקרה של מכונת ההזרקה שלכם!

חידושים נוספים כוללים תמיכה בתהליך הזרקה איכותי יותר בלחץ מינימלי, עזרה בבחירת חומרי גלם חליפיים ותמיכה בהכשרה המקצועית של העובדים שלכם

תמונה 1: Cedric Liu מנהל מכירות אירופה של Moldex3D.

בעולם ההזרקה לתבניות, סימולציות זרימה הן כלי הכרחי. התפתחות יכולות האנליזה, יחד עם החיבוריות של המכונות לתוכנות ניתוח נתונים מהירות מעניקות לסימולציה עוצמה חדשה. זו מאפשרת לה לסייע למפעלים בתחומים נוספים כמו שמירה על אורך חיי התבנית, צמצום פחתים וקיצור זמני הסט-אפ. חברת Moldex3D הציגה בתערוכת ה-K את החידושים בתוכנת הסימולציה שלה וביישומים הנלווים לה. אלה זמינים כעת גם בגרסה V2022 שהושקה לאחרונה בכנס משתמשים בישראל.

שיתוף פעולה עם iMFLUX למציאת לחץ הזרקה מינימלי

בתערוכה הוצג שיתוף פעולה מעניין של Moldex3D עם יצרנית מערכות הבקרה iMFLUX, בפיתוח סימולציה לתהליך הזרקה בלחץ מינימלי וקבוע. בעזרתה ניתן למצוא תנאי תהליך שבו זמן מילוי התבנית ארוך יותר אך נעשה בלחץ קבוע ונמוך יותר. היכולת להימנע משיאי לחץ נקודתיים מסייעת להארכת חיי התבנית ולייצור חלקים איכותיים בעקבות שחרור מאמצים נכון יותר, וכן גם מקצרת את זמן המחזור הכולל. 

שיתוף פעולה עם FANUC להנגשת נתוני סימולציה על רצפת הייצור

Moldex3D החלה בשיתופי פעולה עם יצרנית מכונות ההזרקה FANUC, במסגרתו ניתן להציג אנליזות זרימה על גבי מסך הבקרה של המכונה. יכולת זו מתאפשרת בזכות מסך הבקרה הרחב במכונות ההזרקה והחיבוריות שלהן לכלים דיגיטליים. הגישה לסימולציה מסייעת למפעילים בבחירת הפרמטרים התפעוליים התחלתיים נכונים ומקצרת את זמני הסטאפ והפחת. שיתוף פעולה זה עם FANUC הוא רק הסנונית הראשונה, כאשר מתבשלים פרויקטים דומים עם יצרניות מכונות הזרקה מובילות נוספות.

Moldex3D מתרחבת ומציעה מנוע חיפוש לחומרים חלופיים ופלטפורמת למידה מקוונת

החברה ממשיכה למכור רישיונות לכל החיים לכלי הסימולציה שלה, ובמקביל מרחיבה את פעילותם של פיצ'רים נוספים שגישה מלאה אליהם תתאפשר באמצעות רכישת רישיון שנתי. Cedric Liu מנהל מכירות אירופה של Moldex3D מסביר: "תוכנת הסימולציה מהווה נדבך לשירותי נוספים שהחברה מפתחת ומגדילה. למשל ה-MHC (Material Hub Cloud) – אינדקס החומרים של החברה המסייע למעצבים, למהנדסים ולמפתחי מוצר למצוא את החומר המתאים ביותר לשימושם. ה-MHC מכיל אופציה מהירה לחיפוש חומר חליפי ומנגיש מידע זה למפתחים להם ידע מוגבל בעולם החומרים".

כלי נוסף של Moldex3D הוא פלטפורמת הלמידה המכוונת MPE (Moldex3D Plastics E-Learning). בעזרת MPE גם עובדים חדשים בתחום יכולים להתקדם בקצב שלהם וללמוד מהמומחים של החברה. הקורסים המקוונים של החברה זמינים באנגלית וכוללים בין היתר קורסי מבוא, היכרות עם תאוריית ראנרים חמים, קורס בפיתוח תבניות ועוד. גם גישה ל-MPE צפויה להיות בתשלום, כאשר חלקה תהיה גם זמינה ללא עלות. 

למידע נוסף:
שמעון אמבר – מנהל פעילות ישראליוון וקפריסין, 052-387-8589, [email protected]