החברה מקפידה להכניס חידושים למוצריה בהתאם לדרישות הלקוחות וכעת מציגה את אופציית הריקון הונטורי לצד שילוב ערוץ הזנה מיקרו משקלי
בתעשיית הפלסטיק כיום, יש צורך להיערך לשינויים מהירים הנובעים משינוי מגמות, רגולציות או תנודתיות באספקת חומרי גלם. על כן, החשיבות של מכונות ייצור וציוד היקפי מעולות, מדוייקות ויעילות, משמעותית ביותר.
חברת ליעד (אמפסט ישראל) הינה יצרנית ציוד מינון ובקרת איכות אונליין ותיקה. לאחרונה היא יצאה במספר חידושים למכשיר ה-DualSave שלה, המשמש למינון כפול בו זמנית של חומרים ע"י חיבור של שני ממננים על אותו פתח הזנה המבוקרים על ידי מערכת בקרה יחידה.
ניקוי עצמי וערוץ להזנת מיקרו-משקלים
למערכת נוספה אופציית הריקון הונטורי, אשר קיימת במזינים נוספים של ליעד. בתהליך מהיר וקל, ניתן לרוקן במהירות את תכולת המזין לתחזוקה וניקוי קלים במיוחד, במעברים בין חומרי גלם שונים. בנוסף ניתן כעת לקבל את המערכת עם ערוץ שקילת מיקרו, המבוסס על ה-ColorSave-Micro של ליעד. בערוץ השקילה השני ניתן לשלב מזין משקלי או נפחי בהתאם לדרישה. ערוץ המיקרו מתאים למי שצריך למנן גרגרים בודדים של תרכיז או תוסף עבור מנות ייצור קטנות של גרמים בודדים.
דיוק גבוה, עליה באיכות ויחס עלות-תועלת מיטבי
ל-DualSave מספר יתרונות בולטים: דיוק מינון המבטיח שהכמות הנכונה של התוספים או חומר הגלם יגיעו אל מכונת הייצור. הדיוק מתורגם כמובן לאיכות גבוהה, הנמדדת בצמצום פחתים ופסולים וחיסכון משמעותי של חומרי גלם ועלויות הייצור.
יתרון נוסף הוא מערכת הבקרה האינטואיטיבית. הממשק הידידותי מאפשר למפעיל בקו לשלוט במערכת ולבצע שינויים בלחיצה על כפתורים בודדים. המערכת יכולה לשמור עד 500 מתכונים שונים, וניתן לעבור במהירות ביניהם לייעול וקיצור זמני הסט-אפ. ניתן לעבור ממערכת שקילה משקלית לנפחית בקלות, כתלות ביישום ובהתאם לשיטת הייצור – הזרקה, ניפוח, אקסטרוזיה ועוד.
כמו כן מאפשרת המערכת לבצע התאמות במינון כתלות בחומר המוזן. לדוגמה, כאשר ערוץ שקילה אחד מזין חומר ממוחזר צבוע והשני מזין תרכיז צבע. על ידי שינוי אוטומטי של אחוז התרכיז בהתאם לאחוז החומר הממוחזר, מבצע ה-DualSave התאמה של אחוז התרכיז הנצרך ומבטל את הסיכוי למינון יתר.
ניתן להזין גם אבקות
אופציה מעניינת נוספת היא שילוב של מינון משקלי של אבקות בעלות זרימה חופשית. ההזנה אפשרית במספר וריאציות כאשר ניתן לקבוע ששתי היחידות יעבדו עם אבקות, או רק אחת מהן.
למידע נוסף:
אורי אייזנשטיין, [email protected] ,050-521-4661