קרן פימי, ורם-און, המחזיקים במניות החברה מכרו כשליש ממנה בתמורה ל-346 מיליון ש"ח. המחיר משקף הכפלת שווי חברה, בהשוואה לערכה לפני חמש שנים.
קרן פימי, בעלת השליטה בפולירם, מכרה 26% ממניותיה (בתמורה ל-260 מיליון ש"ח). לאחר המכירה ירדו אחזקת קרן פימי בחברה מ-65% ל-39%. רם-און, מכרה 8.6% ממניותיה (בתמורה ל-86 מיליון ש"ח) וכעת מחזיקה 26% ממניות החברה. ההנפקה התבססה על שווי חברה המוערכך בכמיליארד ש"ח. קרן פימי רכשה את פולירם לפני כחמש שנים בשווי של 360 מיליון ש"ח על פי שווי מוערך של 553 ש"ח. השווי הנוכחי מכפיל עת ערך החברה בחמש שנים בלבד.
שישה גופים מוסדיים התנפלו על ההנפקה, סגרו אותה ורכשו את מניות החברה עוד לפני הבאתה לכלל הציבור. ביניהם: הפניקס, הראל, מנורה ומגדל. ההנפקה כללה גם 100 אופציות של החברה (15%) אותן ניתן לממש בשנתיים הקרובות. אופציות אלו משקפות שווי עוד יותר גדול לחברה העומד על 1.2 מיליארד שקל.
לפולירם תחומי עיסוק רבים והיא מספקת חומרים למגוון תעשיות ביניהן: תעשיית האריזה, החקלאות, המיחזור והרכב. זו האחרונה חוותה האטה משמעותית בתקופת הקורונה. אולם, למרות זאת, נראה כי תוצאות החברה רק משתבחות. יתכן שאיתנות זו קיימת הודות למוצרי בונדירם של החברה, מקשרים הנמצאים בשימוש רחב בין היתר בתעשיית המיחזור והאריזה, שני תחומים שבהם יש פעילות מוגברת מאז פרוץ המשבר העולמי.