אינדקס ספקים וחברות
כל החברות והספקים
סינון על פי נושא:
תערוכות וכנסים
כל הקטגוריות
יועצים
תכנון מוצר
בדיקות מעבדה
ציוד לתבניות
חומרי גלם
תוספים
פתרונות אריזה
פתרונות דפוס
פתרונות תוכנה
ייצור בתלת ממד
יצרני מכונות אריזה
אוטומציה
קובוטים
עגלות אוטונומיות
אריזה ושקילה
פתרונות הזנה
IML
רובוטים לינאריים
פתרונות שינוע
מיכון
קווי תרמופורמינג
מכונות הזרקה
קווי אקסטרוזיה
מכונות ניפוח
קווי מיחזור
ציוד מעבדה
קווי תירכוב
מדפסות תלת ממד
ציוד היקפי
מכבשים
ריתוך וסימון
משאבות
מערבלים
מערכות קירור
בקרי טמפרטורה
יבשנים
מגרסות / שרדרים
מערכות מינון
מפעלים
מפעלי מיחזור
מפעל סיליקון
מפעלי אקסטרוזיה
מפעלים שונים
מפעלי הזרקה
מפעלי ניפוח
שונות
סינון על פי נושא:
תערוכות וכנסים
כל הקטגוריות
יועצים
תכנון מוצר
בדיקות מעבדה
ציוד לתבניות
חומרי גלם
תוספים
פתרונות אריזה
פתרונות דפוס
פתרונות תוכנה
ייצור בתלת ממד
יצרני מכונות אריזה
אוטומציה
קובוטים
עגלות אוטונומיות
אריזה ושקילה
פתרונות הזנה
IML
רובוטים לינאריים
פתרונות שינוע
מיכון
קווי תרמופורמינג
מכונות הזרקה
קווי אקסטרוזיה
מכונות ניפוח
קווי מיחזור
ציוד מעבדה
קווי תירכוב
מדפסות תלת ממד
ציוד היקפי
מכבשים
ריתוך וסימון
משאבות
מערבלים
מערכות קירור
בקרי טמפרטורה
יבשנים
מגרסות / שרדרים
מערכות מינון
מפעלים
מפעלי מיחזור
מפעל סיליקון
מפעלי אקסטרוזיה
מפעלים שונים
מפעלי הזרקה
מפעלי ניפוח
שונות
מרכז הפלסטיקה והגומי לישראל
מרכז הפלסטיקה והגומי היא חברה עסקית למחקר ופיתוח יישומי. היא פועלת בתחום החומרים המתקדמים, מתמקדת בסביבה אקדמית לקידום התעשייה, ונמצאת בבעלות איגוד יצרני הפלסטיק והגומי בהתאחדות התעשיינים. החברה מנגישה חדשנות לחברות בתעשיית וכן שותפה בתהליכי מחקר ופיתוח. שירותים נוספים כוללים בדיקות מעבדה, קווי פיילוט וכן בדיקות ואישורי מגע עם מזון. מסלולי העבודה מוכרים על ידי אפיקי המימון השונים ברשות לחדשנות.
חזקיה מהנדסים
חזקיה מהנדסים היא חברה מתל אביב, המספקת מכונות לעיבוד פלסטיק, בדגש על קווי אקסטרוזיה, תרמופורמינג, ומיחזור. היא מספקת בנוסף מגוון רחב של ציוד נלווה ופתרונות אוטומציה לתעשיית הפלסטיק. החברה מספקת פתרונות כוללים לתעשייה – משלב הפיתוח ועד הייצור – ומשלבת ידע הנדסי רחב עם ניסיון באספקת פתרונות איכותיים ומותאמים לצורכי הלקוח.
מרעיון למוצר
מ-1995 מתמחים בעיצוב תעשייתי, הנדסת אנוש, תיכנון הנדסי, בניית אבי טיפוס, הכנה לייצור וייצור סידרתי למכשור רפואי, מוצרים בתחום המים, מוצרי בטיחות, תחום הביטחון, מוצרי צריכה ותעשייה. יועצים לחדשנות של משרד הביטחון, של לשכת המסחר והתעשייה וכן של הרשות לחדשנות ומשרד הכלכלה, דרך המכינה למו"פ. יודעים ללוות יזמים משלב הרעיון ועד הייצור וכן,לקדם פרויקט כגורם מסייע ומשלים לצוות הפיתוח של המזמין. לקוחות חוזרים,מוצרים שעיצבנו ועשו אקזיט מכובד ואלה שנמכרים כבר כמעט שלושה עשורים ברחבי העולם הם הגאווה שלנו!
Modiplast OutFinit
Modiplast OutFinit מרכזת במקום אחד את כל מה שקשור לפתרונות ירוקים לתעשייה. לחברה ארבעה תחומי פעילות: ייעוץ סביבתי, חומרי גלם ממקורות מתחדשים, מתכלים, או ממוחזרים, מוצרי ביניים כגון יריעות ורוכסנים, ומוצרים סופיים כמו שקיות וקשיות שתייה מתכלות. בתחום חומרי הגלם, החברה חברות מובילות בעולם הביופולימרים כמו Braskem ו-FKuR. מקור השם Out Fin it מרמז על הכמות הסופית (Finite) של חומרי גלם פוסיליים (מאובנים) שניתן למשוך מכדור הארץ ואת הניסיון לפרוץ את מגבלת המקורות הללו.
רן סוצקוורין ייעוץ מדעי
פרופ' רו סוצקוורין
ייעוץ לתעשייה ולחברות הזנק (סטארט אפים) בנושאי תהליכים, חדשנות, חומרים פונקציונליים, ננו-חומרים ועוד.
העברת סדנאות בנושאים נבחרים
The System
מצוינות שיטתית לארגונים שאפתניים השיטה מביאה ארגונים טובים לביצועים יוצאי דופן באמצעות המתודולוגיה המוכחת שלנו בת 6 המודולים. אנחנו מתמחים באופטימיזציה שיטתית המספקת שיפורי רווח מדידים ומצוינות תפעולית בת-קיימא.
מה מייחד אותנו: אנחנו לא רק יועצים – אנחנו מיישמים. הגישה המשולבת שלנו מחברת טכנולוגיה ותפעול, מימון, איכות, בטיחות, שיווק ומערכות אנושיות למנוע עסקי אחד מיטבי.
התהליך שלנו: הערכה אסטרטגית ← מחקר עמוק ← תכנון מותאם ← יישום מעשי ← תוצאות מדידות השורה התחתונה: אנחנו שותפים לארגונים חושבי עתיד המוכנים לפתוח את הפוטנציאל המלא שלהם באמצעות אופטימיזציה תפעולית שיטתית.
מערכות טובות יותר אומרות תוצאות טובות יותר.
צחי פיזיק יעוץ ZF-Consulting
צחי פיזיק – מהנדס מכונות, מומחה בפלסטיקה, תבניות והזרקה עם 30 שנות ניסיון, בדגש על פיתוח והעברה לייצור של מוצרים רפואיים. ייעוץ וליווי לאורך כל מחזור הפיתוח: DFM ותכנון להזרקה, בחירת חומרים, ליווי ופיקוח על ייצור תבניות, אנליזות זרימה, טכנולוגיות הזרקה מגוונות, בדיקות תבנית T1–TF, ולידציות ותהליכי ייצור, חקר תקלות וכשלים. בנוסף: ייעוץ תפעולי־אסטרטגי (Supply Chain, תמחור ותוכניות עבודה) והדרכות מקצועיות.
ארן מחקר ופיתוח
עם כ-40 שנות ניסיון, ארן הינה חברה מובילה לפיתוח וייצור מוצרים, ייזום ומתן סביבה תומכת לסטרטאפים רפואיים, וכמו כן היא נציגה בלעדית בישראל של חברות בינלאומיות מובילות בתעשיית הפלסטיק. בשיתוף עם אותן חברות, מקימה ארן בישראל מפעלים שלמים מא' עד ת'. ארן, אשר הוקמה ב- 1982, הינה חברה ציבורית הנסחרת בבורסה בתל-אביב, ובין לקוחותיה חברות מובילות בארץ ובעולם.
שירותי הפיתוח והייצור של ארן כוללים: עיצוב מוצר, תכנון מכאני לפלסטיק ולמתכת, תכנון הידראולי, תכנון אלקטרוני, תכנה ובקרה, ייצור דגמים ואבי טיפוס, ייצור בהזרקה, הדפסת תלת מימדית, ייצור תבניות להזרקה, אינטגרציה של סדרות ייצור. לחברה התמחות המכשור רפואי, תחום המים, תחום הביטחון, מוצרי צריכה ותעשייה. בין החברות שארן מייצגת: ENGEL, KraussMaffei, EREMA ועוד.
ארן מייצרת מאות תבניות הזרקה בשנה, באירופה, בסין ובארץ לפי דרישות לקוח. הספקים עמם עובדת ארן הינם בעלי התמחויות שונות המותאמות ליישום של המוצר.
עמוס שביט
מרצה לקורסים על תהליך ההזרקה המספקים הבנה רחבה של התהליך והשפעות של פרמטרים שונים על איכות המוצר המוזרק.
כמו כן ייעוץ לבעיות שנוצרות בתהליך ההזרקה, וכן ייעוץ לגבי איכות מוצרי פלסטיק מוזרקים. בנוסף ייעוץ בנושא מידות וטולרנסים למוצרי פלסטיק בהזרקה
אינפלסטיק
ברוכים הבאים!
מידע רלוונטי על התעשייה בישראל ובעולם, חדשנות באוטומציה, מיכון וחומרי גלם, חדשות משוק ההון, כנסים, תערוכות, ראיונות מיוחדים ועוד… מבטיחים שיהיה מעניין!